Velkommen til Restaurant Rungsted Golf Klub...

Restaurant Rungsted Golf Klub er mødested og restaurant for golfklubbens medlemmer, greenfee gæster og venner. Vi er dog stadig underlagt restriktioner og forholdsregler i forhold til den aktuelle situation i forbindelse med covid-19 og coronaepedemien:

Onsdag, den 21. april åbner vi for servering på den udendørs terrasse, hvor hele holdet er tilbage i køkkenet og klar til at rulle hele frokost- og aftenkortet ud. Torsdag, den 6. maj bliver genåbningen af restauranten total, når vi igen kan byde vores gæster indenfor.

Undervejs skal vi dog stadig forholde os til afstand, håndsprit, mundbind og nu også en frisk corona test eller anden tilsvarende dokumentation. Vi glæder os til at se alle klubbens medlemmer i den kommende sæson!

...til hverdag, fest og sammenkomster

I klubbens højsæson er restauranten åben til frokost og aften med den lette frokost, den større menu om aftenen, en kop kaffe eller et forfriskende glas vin, øl eller drinks. I ydersæsonerne er restauranten alene åben til frokost og efter aftale.

Når golfkøllerne er lagt til side, tilbyder restauranten at hjælpe med til at fejre de store personlige højtider, firmaarrangementer eller andre former for sammenkomster. Det gælder både hvis arrangementet ønskes afholdt i klubbens lokaler med den unikke udsigt eller i privat- eller firmaregi.