Selskabsmenu september/oktober 2020

FORRETTER

Cremet hummerbisque med stegte kammuslinger, grillet brød og purløg
Terrin af fed andelever med brioche, syltede pærer og sensommerbær
Ceviche af torsk med avocado, lime og tørrede tomater

HOVEDRETTER

Gråand med kantareller à la créme, saltbagt selleri og estragon
Krondyrfilet med Hokkaido græskar og sauce med kastanjer samt syltede tyttebær (tillæg +50 kr)
Dampet torsk med braiserede oksekæber, løgkompot og stegte svampe

Alle hovedretter serveres med kartofler bagt i lag med brunet smør, løg og sort peber

DESSERTER

Lun blåbærmazarin med blåbæris og karamel
Krydret gulerodskage med hvid chokoladecreme og havtornsorbet
Lun chokolade fondant med espressois og syltede brombær

 

Vælg tre retter (forret, hovedret og dessert) for 365 kr
Vælg to retter (hovedret og forret eller dessert) for 295 kr
Øvrige kombinationer efter tilbud.
Ved levering ud af klubben tillægges eventuelt kokke- og/eller serveringsassistance.

Information om allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten.