Nyheder

På denne side vil du altid kunne finde de seneste nyheder fra Restaurant Rungsted Golf Klub: åbningstider, menuer, særlige tilbud, arrangementer og meget mere.

Det bedste sted at holde dig opdateret er dog via vores Facebook side, hvor du også får dagsaktuelle tilbud side om side med de sidste nyheder fra venner, børn, børnebørn og hvad du ellers følger med i på Facebook. Følg os på på nedenstående link:

SOMMEREN ER OVRE

Sommeren er ovre, Halloween truer og Rungsted Golf Klub nærmer sig efterår og vinter, når mørket sænker sig over de atten huller og grønne plæner.

Det har igen været en sæson med mange udfordringer, restriktioner og forhindringer på grund af covid-19. Når det er sagt, har vi nydt vores tredje sæson i RGK, takker for medlemmernes opbakning og glæder os allerede til næste sommer.

Vi håber nu også at gense mange af klubbens medlemmer i løbet af efteråret og vinteren, hvor restaurantens åbningstider tilpasses årstidens aktivitetsniveau.

ÅBNINGSTIDER I EFTERÅRET
Frem til og med søndag, den 17. oktober er restauranten fortsat åben til både frokost og aften. 

Fra mandag, den 18. oktober ændres den faste åbningstid i restauranten til 11:30 - 17:30 (køkkenet lukker klokken 17:00). Søndag aften er vi dog stadig åben og serverer den traditionelle søndagsmiddag for klubbens medlemmer, familie og venner. Husk bordreservation – pladser fordeles efter først-til-mølle.

Efter klubbens afslutningsturnering 31. oktober ændres den faste åbningstid i restauranten til 11:30 - 15:30 (køkkenet lukker klokken 15:00).

SÆRARRANGEMENTER OG PRIVATE SELSKABER
Selv om den daglige åbningstid i restauranten reduceres i efterårsmånederne og hen over vinteren, er vi naturligvis stadig åben efter aftale og forudbestilling i forbindelse med private arrangementer og sammenkomster. Derudover indbyder vi til et enkelt særarrangement i efteråret, ligesom julen og nytåret heller ikke kommer til at gå ubemærket hen.

MORTENS FAMILIEAFTEN
Onsdag, den 10. november
Der må stadig ikke gås på bordene i restauranten på RGK, men en helstegt and med alt hvad der hører til Mortens aften ligger inden for de tilladte rammer. Mortensaften fejres med en traditionel 2-retters menu.

JULEFROKOST I RGK
Fredag, den 10. og lørdag, den 11. december
Den store julefrokost serveres mellem klokken 12:00 og 21:00 med alt hvad hjertet kan begære af karrysild, stegt sild, gravad laks, fiskefilet, sprængt and, krydret medister, flæskesteg, oste og risalamande samt alt hvad der hører sig til af tilbehør, brød, fedt og smør.

Julefrokosten leveres naturligvis også ud af klubben til private- og firmajulefrokoster og serveres også ved lukkede arrangementer i restauranten.

JULE- OG NYTÅRSAFTEN
Jule- og nytårsaften nyder vi hjemme, men steger gerne anden og leverer hvad der hører med til en hyggelig juleaften, og en 4-retters festlig menu når nytåret skal ringes ind. Som altid leverer vi menuerne klar til at lune og servere uden stress.

- Jonas
16-10-2021

SÅ ER DET NU, OG VI ER SÅ KLAR!

Restauranten kan endelig åbne, råvarerne er begyndt at dukke op ved køkkendøren, og sæsonens køkkenhold er på plads og klar til at lægge alle kræfter i. I første omgang et par dage med grundig rengøring og forberedelse af menuerne inden vi kan lukke op for frokost- og aftenservering fra på onsdag, den 21. april. 

Som det fremgår af den stadige strøm af nyheder, åbner vi for både uden- og indendørs servering med de restriktioner der nu engang er gældende. Herunder også bordbestilling forud for indendørs servering samt fremvisning af gyldigt coronapas ved ankomst.

Menuerne har længe været på plads, og kan ses på www.restaurantrungstedgolfklub.dk. Til kniv og gaffel byder vi på de efterspurgte klassikere samt en vegetarudgave af RGK-burgeren. Søndagsstegen, skaldyrsaftener og grill når vejret tillader det er også på sæsonens program. Til glasset er der flere nyheder fra vinkælderen, ligesom vi i år kan byde på et udvidet sortiment af specialøl fra Anarkist inklusiv en alkoholfri en af slagsen.

Vi glæder os til at gense alle klubbens medlemmer og en fantastisk sæson 2021.

- Jonas
19-04-2021

EFTERÅR, JUL OG NYTÅR 2020 I RESTAURANT RUNGSTED GOLF KLUB
Sommeren er ovre, og Rungsted Golf Klub nærmer sig efterår og vinter, når mørket sænker sig over de atten huller og grønne plæner.

Det har været en sæson med mange udfordringer, restriktioner og forhindringer på grund af covid-19. Når det er sagt, har vi nydt vores anden sæson i RGK, takker for medlemmernes store opbakning og glæder os allerede til næste sommer. 

Vi retter os naturlig stadig efter gældende forholdsregler, og arbejder hver dag på at skabe trygge rammer for vores gæster. Husk, at hvis næste arrangement eller sammenkomst skal holdes i den hjemlige ’boble’, er vi altid klar til at køre ud og levere en god frokost eller middag.

Vi håber nu også at gense mange af klubbens medlemmer i løbet af efteråret og vinteren, hvor restaurantens åbningstider tilpasses årstidens aktivitetsniveau.

ÅBNINGSTIDER I EFTERÅRET
Frem til og med den 11. oktober er restauranten fortsat åben til både frokost og aften. Fra den 12. oktober ændres den faste åbningstid i restauranten til 11:30 - 17:00 (køkkenet lukker klokken 15:00).

SÆRARRANGEMENTER OG PRIVATE SELSKABER
Selv om den daglige åbningstid i restauranten reduceres i efterårsmånederne og hen over vinteren, er vi naturligvis stadig åben efter aftale og forudbestilling i forbindelse med private arrangementer og sammenkomster. Derudover indbyder vi til to særarrangementer i efteråret, ligesom julen og nytåret heller ikke kommer til at gå ubemærket hen.

MORTENS FAMILIEAFTEN
Tirsdag, den 10. november

CHAMPAGNEAFTEN
Torsdag, den 12. november

Læs mere om menuer og bordreservation her på siden, eller følg os for de seneste nyheder på Facebook.

- Jonas
03-10-2020

SOMMER I RESTAURANT RUNGSTED GOLF KLUB
Sommeren er over os, og rejserestriktionerne bliver lempet hver dag: det er tid til at komme ud af indelukket og få frisk luft i ansigtet.

I restauranten bliver holdet naturligvis hjemme, og glæder sig til at se de af klubbens medlemmer, der vælger at holde ferien i Danmark på golfbanen i Rungsted.

I juli måned holder vi en pause med barbecue fredag og lørdag og steg om søndagen. Hverdagens aftenmenuer serverer vi således også i weekenden, og supplerer med moules mariniéres som en hilsen fra de sydlige himmelstrøg. 

God sommer til alle.

- Jonas
02-07-2020

PERSONALENYT I RESTAURANTEN
18. maj kunne vi genåbne restauranten og terrassen med respekt for de sundhedsmæssige forbehold der var (og stadig er) gældende. Siden har der været fuldt tryk på aktiviteterne for at sige det mildt. Vi har savnet klubbens medlemmer, og klubbens medlemmer har savnet os. Det har været godt at komme i gang igen.

 
Den aktuelle situation om coved-19 blev ikke den eneste udfordring vi måtte forholde os til i år. Mikkel blev langtidssygemeldt og vender desværre ikke tilbage til restauranten. Mikkel og jeg har derfor aftalt, at forpagtningen af restauranten i samråd med klubben overtages af mig som eneejer.
 
I køkkenet har Kasper Enkebølle sagt ja til ny status som souschef med det overordnede ansvar for gryder, potter og pander, og i front er Trine Grønborg Blom allerede i fuld sving som fastansat tjener. Sammen med reservekokke, Preisler-familien og ikke mindst klubbens mange unge og energiske hjælpere kan vi nu se frem til en god og travl sommer og sæson. 

- Jonas
21-06-2020

RESTAURANTEN I RUNGSTED GOLF KLUB ÅBNER 18. MAJ
Efter to måneder med serveringsforbud, håndsprit, take away og banesandwich kan vi nu åbne for restauranten og terrassen igen. Åbningen er naturligvis betinget af en række forholdsregler som restauranten og vores gæster skal følge, men mon ikke vi alle kender dem. Og hvis ikke så er håndhygiejne, afstand og nys og host i ærmet stadig hovedreglen. Læs restaurantens samlede forholdsregler her http://www.restaurantrungstedgolfklub.dk/corona-forholdsregler.

Restauranten vil være åben alle ugens dage til såvel frokost som aften. Så langt er alt ved det gamle, men fredag, lørdag og søndag ændrer aftenmenuen sig. 

Med et legat fra Solar Fonden har klubben erhvervet 600 kilo jern og stål i form af en kombineret grill- og røgovn. Fredag og lørdag står aftenmenuen derfor på barbecue efter alle kunstens regler. Grill- og røgovnen har tilhørt de danske mestre i barbecue i 2008, og er nu restaureret og klar til at glæde restaurantens gæster. Kokkene ved godt, at et mesterskab forpligter.

Steg på en søndag er en klassisk tradition i mange familier. Og det bliver nu også en tradition i klubbens restaurant. Hver søndag byder på en ny steg serveret family-style - en oplagt mulighed for at mødes og samles med familie, venner og bekendte inden der tages hul på en ny uge.

Se den samlede aftenmenu her http://www.restaurantrungstedgolfklub.dk/aften.

Vi venter stadig på regulering af reglerne for forsamlinger, men vi er klar til at tage imod reservationer til efterårets private fester og arrangementer i klubbens lokaler eller privat. Der er faktisk rift om datoerne. Se menuforslag til private arrangementer her http://www.restaurantrungstedgolfklub.dk/selskaber.

Vi glæder os til et gensyn med klubbens medlemmer. Vi er så klar!

- Jonas & Mikkel
17-05-2020

RESTAURANT RUNGSTED GOLF KLUB 
-  NYE TIDER IGEN!

I takt med at foråret og det gode vejr indfinder sig, corona virus eller ej, har Rungsted Golf Klub genåbnet banen og træningsfaciliteterne.

Det er en fornøjelse at opleve den aktivitet, der igen udfolder sig på anlægget, og blandt klubbens medlemmer oplever vi et stort ønske om også at åbne klubhuset og restauranten. Restauranten og terrassen er desværre stadig underlagt påbuddet om nedlukning, og forbliver således lukket indtil en genåbning tillades af de officielle myndigheder.

Både vi og klubben har imidlertid et ønske om at kunne tilbyde medlemmerne mulighed for køb af mad og drikke fra salgsvognen. Restauranten leverer således hver dag et udvalg af sandwiches, croissanter, vand, sodavand, øl og kaffe samt sødt og chokoladebarer til vognen, der i den kommende periode bemandes af klubbens ansatte. Salg vil alene kunne ske fra vognen.

Der er ingen tvivl om, at vi er presset på økonomien – hjælpepakker eller ej – og vi ser frem til, vi igen kan åbne restauranten i fuldt omfang. I første omgang til hverdag og dernæst i forbindelse med private arrangementer og andre begivenheder.

Vores fastansatte personale er stadig hjemsendt på fuld løn, og vil forblive således til vi igen kan åbne restauranten. I mellemtiden begrænser vi vores aktiviteter til, hvad der er økonomisk forsvarligt.

Siden nedlukningen af landets restauranter i begyndelsen af marts måned har vi haft fornøjelsen at kunne tilbyde klubbens medlemmer måltidskasser og dagens ret som take away. Tak for jeres opbakning og støtte. Måske ikke på bundlinjen, men den har været uvurderlig og med til at holde hjulene i gang, mens vi alle har tilpasset os den nye hverdag.

Den løbende tilpasning til den nye hverdag gælder naturligvis også de hjemlige vaner og husholdninger. De sidste par uger har vi således oplevet en faldende efterspørgsel efter måltidskasser og dagens take away, hvorfor vi nu vælger at stoppe den service. Sidste mulighed for at afhente dagens ret som take away bliver onsdag, den 22. april. Herefter er klubbens medlemmer naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi eventuelt har mulighed for at levere.

Vi håber, at vi snart ses – måske ved salgsvognen.

Med ønsket om at alle kan holde humøret oppe, og at vi snart får den gamle hverdag tilbage.

- Jonas og Mikkel
21-04-2020

SØNDAGSMIDDAGE AFLYST/UDSAT
På grund af forholdsreglerne i forbindelse med den aktuelle corona virus situation udskydes alle planlagte søndagsmiddage.

14-03-2020

NY HVERDAG PÅ RESTAURANT RUNGSTED GOLF KLUB
Statsministerens udmelding om nye forholdsregler i den aktuelle situation omkring covid-19 virussen onsdag aften ændrer hverdagen markant for alle i de kommende uger.
Det gælder også hverdagen på restauranten i Rungsted Golf Klub, hvor vi til fulde forstår situationens alvor og efterlever alle forholdsregler, anbefalinger og påbud.
Læs mere på dette link for de aktuelle muligher for servering og service.
Vi vil savne den daglige aktivitet i restauranten, men gør som os: lyt til gældende forholdsregler, hold afstand, pas på hinanden, vær fornuftig og flittig ved håndvasken (og håndspritten).

12-03-2020

FROKOSTSERVERING UDSKUDT TIL TORSDAG, DEN 5. MARTS
Trods ihærdig indsats bliver renoveringen af baren i restauranten ikke fædig som planlagt. Første åbningsdag for frokostservering efter vinterens nedlukning er derfor udskudt til torsdag, den 5. marts.

25-02-2020

ARRANGEMENTER I RESTAURANTEN
Igen i år tilbyder vi særarrangementer i ydersæsonerne. Første arrangement bliver en gentagelse af sidste års tilløbsstykke 'Bouillabaisse Extraordinaire' den 13. marts. To uger senere dækker vi op til 'Italiensk for begyndere' med det bedste fra støvlelandets madkultur. Læs mere om de to arrangementer her.

16-02-2020

SØNDAGSSTEG FOR HELE FAMILIEN
Vi lukker op for aftenservering den 14. april, men introducerer i mellemtiden søndagssteg for medlemmer, familie, venner og bekendte. Første aften med søndagssteg family-style er den 8. marts. Se menuerne for marts måned her.

16-02-2020

RESTAURANTEN ÅBNER IGEN FOR FROKOSTSERVERING
Efter vinterens nedlukning mens håndværkere har arbejdet med at renovere køkkenets opvaskefaciliteter, tjenerstation og baren, åbner vi igen for frokostservering fra mandag, den 2. marts. Vi glæder os til at byde klubbens medlemmer velkommen til en udvidet frokostmenu. Se menuen her.

16-02-2020

RESTAURANTEN FÅR EGEN HJEMMESIDE OG FACEBOOK KONTO
Vinterens lukkeperiode er blandt andet brugt til at etablere restaurantens egen hjemmeside ligesom vi nu også optræder med egen side på Facebook. Med den nye hjemmeside vil vi have større mulighed for at opdatere klubbens medlemmer med aktuelle nyheder, og med Facebook vil vi blandt andet kunne opdatere alle med aktuelle tilbud, arrangementer og lignende.

16-02-2020