Selskabsmenu november/december 2020

FORRETTER

Græskarsuppe med krabbe, røget skum og sprød tang  
Ristede svampe med græskarpuré, nøddemayonnaise, fritterede rødder samt skovens urter
Laks gravet med frisk dild, rødbede og brændevin. Serveres med syltede rodfrugter, høvlet peberrod og creme double
Tatar af økologisk kalv med rygeost, rå sprøde grøntsager og kartofler 

HOVEDRETTER

Kalvesteg med braiseret julesalat, røget kartoffelpuré, sprød svær og brombær glace
Mælkepocheret gris på plukket skank med sprød bagt kartoffel, rødder og sauce af mørk øl og svesker
Stegt bryst af ungand med cremet korn, kastanjer, kråser, tyttebær og sauce smagt til med morkler

DESSERTER

”Rød løber” fra Arla Unika med sød pære og sprød hirse
”Bondepige med slør” - æblekage med rug og flødeskum
Pære Belle Helene

Vælg tre retter (forret, hovedret og dessert) for 365 kr
Vælg to retter (hovedret og forret eller dessert) for 295 kr
Øvrige kombinationer efter tilbud.
Ved levering ud af klubben tillægges eventuelt kokke- og/eller serveringsassistance.

Information om allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten.