Selskabsmenu marts/april 2020

FORRETTER

Cremet suppe af danske jordskokker med ristede kammuslinger, sprøde chips og æbler
Lynstegt Saku tun med sesam, asiatisk vinaigrette, yuzu mayonaise, glaskål og rød karse
Hjemmerøget kryddersaltet laks med yoghurt, grillede løg og urter

HOVEDRETTER

Morkelfarseret vagtel med trøffelcreme, selleripuré, syltede tyttebær og estragon
Kalvemørbrad med ristet blomkål, kalvesky, purløgshollandaise og spinat (tillæg +50 kr)
Iberico gris med puffede svær, grov kompot af æbler og jordskokker, vildtsauce og timian 

Alle hovedretter serveres med kartofler bagt i lag med brunet smør, løg og sort peber

DESSERTER

Citrontærte med brændt marengs og vaniljeis
‚ÄčChokolademousse med hvid chokolade krokant, honning/espresso is og rød syre

 

Vælg tre retter (forret, hovedret og dessert) for 365 kr
Vælg to retter (hovedret og forret eller dessert) for 295 kr
Øvrige kombinationer efter tilbud.
Ved levering ud af klubben tillægges eventuelt kokke- og/eller serveringsassistance.

Information om allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten.