
Selskabsmenu juli/august 2020
FORRETTER
Tatar af Sashi okse med løvstikkecreme, sprøde kartofler, syltede løg og bronzefennikel
Let suppe af pigvar og blåmuslinger med grillet brød, citron og rouille
Nye danske kartofler med mild rygeost, håndpillede rejer og sommerurter
HOVEDRETTER
Sprængt andebryst med cremet peberrodssauce, sommerselleri og karotter
Kalvesteg med sprød cropuette af BBQ kalvebryst, grillet spidskålsslaw og sauce med nye hvidløg
Pocheret sæson fisk med hollandaise, spinat og purløg
Alle hovedretter serveres med grov mos af nye danske kartofler, krydderurter og Unika smør
DESSERTER
Rødgrød med vaniljeis og knas af bagt chokolade og rålakrids
Jordbær Romanoff med hyldeblomstkoldskål og hindbærsorbet
Vælg tre retter (forret, hovedret og dessert) for 365 kr
Vælg to retter (hovedret og forret eller dessert) for 295 kr
Øvrige kombinationer efter tilbud.
Ved levering ud af klubben tillægges eventuelt kokke- og/eller serveringsassistance.
Information om allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten.