Juleaften take away

Juleaften uden stress, jag og fedtet hår? Lad Maria og Kasper kokkerere og nyd i stedet god tid til at pynte juletræet, pakke de sidste gaver ind og dække op til juleaften.

Menu

Helstegt and, aspargeskartofler, brunede kartofler, rødkål, surt og sovs. Saftig and (bryst og lår), sprødt skind og sovs fra andens eget skrog – alt smagt til efter alle kunstens regler.

Menuen leveres pakket og klar til at varme og anrette.

Mulighed for tilkøb af flæskesteg og/eller risalamande med kirsebærsovs.

Pris, bestilling og afhentning

PRIS
Pris per kuvert 285,00 kr. ved minimum 2 kuverter.
- tilkøb af flæskesteg – 60,00 kr. per kuvert
- tilkøb af risalamande med kirsebærsovs – 55,00 kr. per kuvert.

BESTILLING
Vi har reserveret et parti af slagterens bedste ænder. Menu til juleaften skal derfor bestilles senest tirsdag, den 20. december på kontakt@holyone.dk.

AFHENTNING
Julemenuen afhentes i restauranten på RGK lørdag, den 24. december mellem klokken 12:00 og 14:00.

MERE INFORMATION
Mere information om Juleaften take away og bestilling på telefon 45 86 41 49 eller kontakt@holyone.dk.