Menu
Helstegt and, brune og hvide aspargeskartofler, rødkål, surt og sovs. Saftig and (bryst og lår), sprødt skind, sovs fra andens eget skrog – alt smagt til efter alle kunstens regler.
Menuen leveres pakket og klar til at varme og anrette.
Mulighed for tilkøb af flæskesteg og/eller risalamande med kirsebærsovs.
Pris, bestilling og afhentning
PRIS
Pris per kuvert 235,00 kr. ved minimum 2 kuverter.
- tilkøb af flæskesteg – 50,00 kr. per kuvert
- tilkøb af risalamande med kirsebærsovs – 50,00 kr. per kuvert.
BESTILLING
Vi har reserveret et parti af slagterens bedste ænder. Menu til juleaften skal derfor bestilles senest fredag, den 18. december klokken 12:00 på kontakt@holyone.dk.
AFHENTNING
Julemenuen afhentes i restauranten på RGK torsdag, den 24. december mellem klokken 12:00 og 14:00.
MERE INFORMATION
Mere information om Juleaften take away og bestilling på telefon 45 86 41 49 eller kontakt@holyone.dk.