Champagnemiddag

Kom med til en fantastisk aften i champagnens tegn, hvor du bliver forkælet med en ekstraordinær 5-retters menu ledsaget af 8 eksklusive champagner, der på skønneste vis matcher aftenens menu. 

I løbet af middagen præsenterer Louise Søborg fra LE BON GOÛT de otte champagner samt giver et bredt indblik i champagnens fascinerende historie, geografi og særlige fremstillingsmetode. 

Aftenen byder på smagsoplevelser ud over det sædvanlige, når der serveres champagne af høj kvalitet fra små uafhængige champagnehuse. Undervejs krydres med små champagnefif og anekdoter.

Louise har boet flere år i Champagne, taget en Master Level i champagne og arbejder nu som importør, driver en champagneklub og er partner i champagne- og cocktailbaren Kester Thomas i København - altsammen for at dele sin viden om og passion for champagne.

Læs mere om Louise Søborg og Champagne Stories her.

Menu

• Svampe croquettes
• Vol-au-vent med friskost og tørret tomat
Champagne Yann Alexandre, Brut Noir

• Jomfruhummer consommé Celestine
Champagne Francois Secondé, La Loge
Champagne Piot-Sevillano, Provocante

• Carpaccio af torskeryg med blomkål, hasselnødder og friske trøfler
Champagne Pertois-Lebrun, L´Extravertie
Champagne Francois Secondé, Blanc de Blancs 2013

• Tournedos af kalvemørbrad med morkelcreme, saltbagt selleri og pommes fondant
Champagne Pierre Leboeuf, Coup de Foudre, Millésime 2011
Champagne Pierre Leboeuf, Rosé

• Champagnemarquise med lun appelsin/brombærsauce
Champagne Piot-Sévillano, Essence de Terroir Demi-Sec

Dato, pris og tilmelding

DATO
Torsdag, den 12. november klokken 18:00.

KUVERTPRIS
5-retters middag, 8 champagnesmagninger og -foredrag
1.095 kr. per kuvert

Early bird pris 995 kr. per kuvert 
ved reservation senest den 22. oktober

MERE INFORMATION OG TILMELDING
Mere information om Champagnemidddag og bordreservation på telefon 45 86 41 49 eller kontakt@holyone.dk.