
Buffetmenu hele året 2020
BUFFETMENU
Røget fynsk laks, friskost og karse
Grillet sakutun, syltede løg og asiatisk vinaigrette
Croquette af saltet torsk, kartoffel og hvidløgssmør
Kartofler vendt med purløgscreme og radiser
Grillet blomkål med tahindressing, mynte og saltede mandler
Lammefrikadeller med rødløgstzatziki
Kalvetatar med østerscreme og sprøde jordskokker
Oksefilet med estragoncreme
Danske oste med sprødt og sødt
Chokolademousse 65% med krokant af bagt hvid chokolade og hindbær
Vælg alle ti retter (fisk, grønt, kød og sødt) for 365 kr
Vælg seks retter (fisk, grønt, kød og sødt) for 285 kr
Øvrige kombinationer efter tilbud.
Ved levering ud af klubben tillægges eventuelt kokke- og/eller serveringsassistance.
Information om allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten.